Afgelopen zondag stonden wij met onze goede doelenactie op de SWAN-market in Rotterdam met onze aanbod in kinderboeken, zie foto! 

Heb je ons gemist en wil je ons en de boeken toch bezoeken , kom dan naar de volgende markten

Zondag 11 December; Sunday Market Amsterdam
Woensdag 14 December; de Hazelaar markt in Tilburg
Vrijdag 16 December; De Wintertuin Kerstmarkt Tilburg
Zondag 18 December; Sunday market Amsterdam. De Funky Xmas Market 
Zondag 18 December; de Feel Good Market Kerst editie in Eindhoven

Nieuws! Opening van onze mini-webshop; BOEKWINKELTJES
Vanaf 7 oktober gaan we ons aanbod van kinderboeken ook via boekenwinkeltjes aanbieden. Hierbij kun je direct naar ons doneren en ontvang je de mooie zelfgekozen boeken.
We doen ook aan BULK, mix boeken op een Pallet ed.  , je weet ons te vinden.
Titels zijn opvraagbaar bij onze stichting en al enkele titels te vinden bij de boekenactie 2022.

Vind ons op; https://www.boekwinkeltjes.nl/v/geefomelkaarnl/  

Evenementen in Oktober 2022

Op zondag 2 Oktober zijn we te vinden op het wagnerplein in Tilburg. Wij hebben speelgoed en boeken in de aanbieding voor een donatie voor het goede doel.

Op zondag 16 oktober zijn we te vinden op de Feelgoodmarket Strijp S/Ketelhuisplein in Eindhoven. Met onze kraam bieden wij mooie kinderboeken en speelgoed aan.

Kom jij ons opzoeken? 

 
BOEKENMARKT DEZE ZOMER 2022 
De 24 e editie van `Boeken rond het Paleis` op zondag 28 augustus 2022. 
De stichting Geef Om Elkaar Nederland zal aanwezig zijn bij deze boekenmarkt van Tilburg!
Locatie; Koningsplein

Kom kijken en doneer zodat je een mooi boek ontvangt en tegelijk een gezin in armoede steunt.


Op 20 maart 2022 hebben wij als stichting een prettige samenwerking mogen ervaren met Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Zij hadden op hun programmering de kindertheatervoorstelling; de Gruffalo staan! Een ontzettend leuke voorstelling voor de kinderen met theater en muziek. Je raad het al!
Laten wij nu als Stichting Geef Om Elkaar NL een variatie van de boeken van de Gruffalo (een klassieker van Julia Donaldson & Axel Scheffler) in ons bezit hebben. Van Gruffalo stickerboeken, evenals Gruffalo Het toneelstuk en Gruffalo ik zie,zie zie etc.
Bij deze voorstelling kwam alles samen; kinderen samen met ouders die zich lieten vermaken bij de leuke theater show, om daarna een nieuw Gruffalo boek voor een kleine donatie mee naar huis te kunnen nemen om thuis verder te kunnen lezen.

Voor alle partijen een mooie combinatie om de zintuigen en het brein van de kinderen zoveel mogelijk te stimuleren. De opbrengsten van de donaties die dag schenken wij als Stichting Geef Om Elkaar aan minderbedeelde gezinnen met kinderen die het ook verdienen om wat extra liefde en een steuntje in de rug te mogen ontvangen.
Hartelijk dank voor deze medewerking Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven om dit mogelijk te maken! 

 
Maak van al uw online uitgaven, er meteen een sociaal maatschappelijke donatie van! 

Hoe? Nieuwsgierig geworden? Shop je wel eens online? https://stichtinggeefomelkaarnl.doelshop.nl/info

Zo is onze goede doel nu ook gekoppeld hieraan.  Nieuwsgierig? Goed zo!  
Als je voortaan bij het online shoppen via ; https://stichtinggeefomelkaarnl.doelshop.nl/info dit doet, dan doneer je gratis een ons initiatief zonder dat het je iets extra’s kost.
Zo goed als alle populaire webshops doen mee; denk hierbij aan Bol.com, Groupon, Booking.com, Mediamarkt, Coolblue, Hema, Dierenwinkels , Dell, thuisbezorgd enz.
Je koopt uiteindelijk het of uw eigen product in de gekozen webshop zelf, maar doordat je dit via onze specifieke Doelshop-pagina doet geef je kostenloos een donatie aan ons doel. (er zit dus geen verdienmodel in maar legt een systeem
 
Zo ook bij zakelijke aankopen; Denkende aan aanschaf van computerapparatuur, kerstpakketten, kantoorartikelen, inkt cartridges. Maar ook diensten zoals een verzekering of telefoon abonnement afsluiten tellen mee als zijnde een investeren.
Handig omdat sommigen van deze zaken structureel terugkomen!
 
Het vraagt nieuwsgierigheid, betrokkenheid en net even via een andere route. En het maakt je bewuster van je online shopgedrag en de waarde van je uitgaven

Raad eens hoeveel ik van je houd!! (leespakket)
Sam McBratney (1943-2020) was docent en schrijver. Zijn grote bekendheid dankt hij vooral aan de prentenboeken die hij met Anita Jeram maakte. Met name Raad eens hoeveel ik van je hou is een wereldwijde bestseller. Anita Jeram heeft een voorkeur voor het gebruik van aardetinten, de kleuren van de natuur. Ze werkt vaak met inkt en aquarel, hetgeen te zien is in Raad eens hoeveel ik van je hou. Het boek werd in 1995 bekroond met een Zilveren Griffel.

Het verhaal gaat in grote lijnen over Hazeltje en Grote Haas en de oneindige en onbeschrijfelijke liefde die we voor ons kindjes en elkaar voelen. De beroemde slotregel ‘Ik hou van jou ……helemaal tot aan de maan – en terug’, terugkomende in al deze boeken is magisch en betekenisvol. Laten we kinderen deze boodschap over liefde vooral meegeven en blijven herhalen of voorlezen.

Laat al je zintuigen prikkelen door een variatie aan leuke boeken van deze serie! Als @stichtinggeefomelkaarnederland hebben wij een leuk zomer, vakantie, thuisblijf doe-en leespakket samengesteld.
Van de voorleesboeken tot het beginnend leren van kleuren.
Want Liefde is vol kleuren! Ga mee de natuur in met Hazeltje en Grote Haas. Geniet van de mooie woorden en tekeningen uit de wereld van het Kleurboek Raad eens hoeveel ik van je hou.
En alsof het kleuren alleen nog niet leuk genoeg is, zit er ook nog vrolijke sticker doeboek bij!! Wat dacht je van een puzzelboek!
Maak de puzzels en kom erachter hoeveel Hazeltje en Grote Haas van elkaar houden in dit heerlijke Raad eens hoeveel ik van je hou-puzzelboek. Met zeven puzzels van twaalf stukjes breng je samen creatief en op verbindende wijze je tijd door met je kleintjes!

Voor donatie van 32euro (dit setje kost in winkel totaal 62 euro), heb je oneindig (voor)lees & knutselplezier en steun je een ander gezin in armoede!

December actie; Doneer een pallet aan de voedselbank (of een ander goed doel)...

Om juist die kinderen, die in een achterstandsituatie leven, een mooie decembermaand te geven, doen wij u nu het volgende aanbod;

Voor een schenking van minimaal 3000 euro, ontvangt u maar liefst 600 splinternieuwe boeken naar keuze (vraag naar onze boekenlijst). Wij doen u daar als decemberverrassing dan nog een doos boeken voor een leeftijdscategorie naar keuze bij cadeau!.

Uiteraard staat het u ook vrij de boeken aan een ander of meerdere goede doelen te schenken. Wij heben maar een doelstelling; zoveel mogelijk kinderen de kracht en herinnering van een mooi boek laten ervaren. Juist in December, juist in een tijd dat de ontwikkeling van kinderen het al zo zwaar te verduren heeft gehad. Uiteraard ontvangt u van ons een bevestiging van uw geweldige bijdrage, zodat uw donatie (zakelijk) aftrekbaar is. 

Nieuws

18 november 2020
Onze stichting heeft een donatie van een groot aantal kinderboeken mogen ontvangen. Van nog altijd gewaardeerde klassiekers voor jonge kinderen tot de meer serieuze boeken voor pubers. Uiteraard zijn er inmiddels al vele boeken aan goede doelen gedoneerd. Maar onze doelstelling is breder. Daarom bieden wij de boeken ook graag als tegenprestatie bij donaties aan, zodat we met de financiële middelen die we daardoor verwerven nog vele andere volwassenen en kinderen in achterstandsituaties kunnen ondersteunen.

Kinderboekenactie

Onze stichting heeft een donatie van een groot aantal kinderboeken mogen ontvangen. Van nog altijd gewaardeerde klassiekers voor jonge kinderen tot de meer serieuze boeken voor pubers. Uiteraard zijn er inmiddels al vele boeken aan goede doelen gedoneerd. Maar onze doelstelling is breder. Daarom bieden wij de boeken ook graag als tegenprestatie bij donaties aan, zodat we met de financiële middelen die we daardoor verwerven nog vele andere volwassenen en kinderen in achterstandsituaties kunnen ondersteunen.