Raad eens hoeveel ik van je houd!! (leespakket)

 
Raad eens hoeveel ik van je houd!! (leespakket)
Sam McBratney (1943-2020) was docent en schrijver. Zijn grote bekendheid dankt hij vooral aan de prentenboeken die hij met Anita Jeram maakte. Met name Raad eens hoeveel ik van je hou is een wereldwijde bestseller. Anita Jeram heeft een voorkeur voor het gebruik van aardetinten, de kleuren van de natuur. Ze werkt vaak met inkt en aquarel, hetgeen te zien is in Raad eens hoeveel ik van je hou. Het boek werd in 1995 bekroond met een Zilveren Griffel.

Het verhaal gaat in grote lijnen over Hazeltje en Grote Haas en de oneindige en onbeschrijfelijke liefde die we voor ons kindjes en elkaar voelen. De beroemde slotregel ‘Ik hou van jou ……helemaal tot aan de maan – en terug’, terugkomende in al deze boeken is magisch en betekenisvol. Laten we kinderen deze boodschap over liefde vooral meegeven en blijven herhalen of voorlezen.

Laat al je zintuigen prikkelen door een variatie aan leuke boeken van deze serie! Als @stichtinggeefomelkaarnederland hebben wij een leuk zomer, vakantie, thuisblijf doe-en leespakket samengesteld.
Van de voorleesboeken tot het beginnend leren van kleuren.
Want Liefde is vol kleuren! Ga mee de natuur in met Hazeltje en Grote Haas. Geniet van de mooie woorden en tekeningen uit de wereld van het Kleurboek Raad eens hoeveel ik van je hou.
En alsof het kleuren alleen nog niet leuk genoeg is, zit er ook nog vrolijke sticker doeboek bij!! Wat dacht je van een puzzelboek!
Maak de puzzels en kom erachter hoeveel Hazeltje en Grote Haas van elkaar houden in dit heerlijke Raad eens hoeveel ik van je hou-puzzelboek. Met zeven puzzels van twaalf stukjes breng je samen creatief en op verbindende wijze je tijd door met je kleintjes!

Voor donatie van 32euro (dit setje kost in winkel totaal 62 euro), heb je oneindig (voor)lees & knutselplezier en steun je een ander gezin in armoede!
 

 

Opening van onze mini-webshop; BOEKWINKELTJES

 
Vanaf 7 oktober gaan we ons aanbod van kinderboeken ook via boekenwinkeltjes aanbieden. Hierbij kun je direct naar ons doneren en ontvang je de mooie zelfgekozen boeken.
We doen ook aan BULK, mix boeken op een Pallet ed.  , je weet ons te vinden.
Titels zijn opvraagbaar bij onze stichting en al enkele titels te vinden bij de boekenactie 2022.

Vind ons op; https://www.boekwinkeltjes.nl/v/geefomelkaarnl/  


Eerdere projecten die ons zijn bijgebleven als mooie herinneringen

In 2018 jaar verzorgde de Johan Stekelenburg Stichting ook al een prachtige Sinterklaasfilmmiddag samen met Euroscoop met als speciale gast niemand minder als GUUS MEEUWIS
150 kinderen genoten samen met hun ouder met volle teugen van deze mooie Sinterklaasmiddag.
https://youtu.be/hsEWgX0JNk4

Wat zijn wij van Geef om elkaar blij geweest met de samenwerking met de Euroscoop.
Zaterdag 18 november 2017 mochten wij 85 kinderen met een ouder naar de Sinterklaas benefietmiddag laten gaan. Het werd een middag vol verassingen!!!
Kinderen uit minderbedeelde gezinnen moeten ook Sinterklaas kunnen vieren.


Luister met ons mee! 

As vrijdag 8 oktober 2021 zijn we te horen bij Radio Omroep Brabant muziek en zo. Om 14.10u.
Dan mogen we ons verhaal doen!
Hierbij krijgt u een beter beeld en gevoel bij wat de stichting voor ogen heeft en ook actueel mee bezig is zoals de kinderboeken actie.
Wij willen graag dat kinderen weer gaan lezen, wie leest wordt beter in taal. Fantasie word gestimuleerd en sociale vaardigheden ontwikkeld door samen lezen of voorlezen. GEEF IEDER KIND EEN SINTERKLAAS!

DUIZENDEN SPLINTERNIEUWE LEMNISCAATBOEKEN VOOR EEN MOOIE DONATIE”                                                                         

We hebben boeken in de leeftijdscategorie van peuters tot volwassenen! 

Boeken die u zelf ontvangt of kunt schenken aan goed doel als tegenprestatie voor uw steun.   Ons doel zoveel mogelijk kinderen de kracht & herinnering van ‘n mooi boek lezen te laten ervaren.  

Wie leest wordt beter in taal. Door verhalen te lezen, leert je kind er nieuwe woorden bij. 

Kinderen die worden voorgelezen is meestal meer onderlegd, beter in grammatica, spelling en begrijpend lezen. Vaak is een kind dat meer leest, socialer en kan beter gesprekken voeren en snappen wat iemand zegt. Waardevolle vaardigheden voor een goede ontwikkeling van een kind. 

Geef om elkaar. iedere donatie maakt al een verschil! 

Draag bij aan de toekomst van een kind! 
Deel mee in uw eigen netwerk!