Help mee om alle kinderen te laten stralen, daar worden ze allemaal beter van

 Met de feestdagen in het vooruitzicht beseffen we dat ongeveer 1 op 9 kinderen in armoede leeft, wat neerkomt op gemiddeld 3 leerlingen per klas. Deze kinderen verdienen extra warmte, en we hebben uw hulp hard nodig. 

Ontdek Stichting Geef om Elkaar

 

Vanuit bescheiden start zijn we, geïnspireerd door oprichter Annie van Iersel, gegroeid in ons streven om armoede aan te pakken. In de huidige tijd nemen armoede en andere problemen alleen maar toe.

Wij willen niet toekijken, daarom zijn wij als ondernemers een aantal jaar geleden begonnen om ons netwerk in beweging te zetten. De verandering begint ten slotte bij uzelf.  

Met hulp van velen, bieden we gezinnen met kinderen momenten van zorgeloosheid en plezier. Samen met partners behalen we resultaten die niet alleen anderen gelukkig maken, maar ook onze motivatie vergroten om door te gaan en te groeien, ondanks toenemende uitdagingen.


Help ons mee om elk gezin fijne feestdagen te bezorgen

 

Stichting Geef om Elkaar heeft een geweldige donatie ontvangen van maar liefst 200.000 (!) splinternieuwe, ongelezen kinderboeken van een grote kinderboekenuitgeverij! Hoewel we al veel boeken hebben geschonken aan andere goede doelen, reikt onze doelstelling verder. 

We bieden graag boeken aan als tegenprestatie bij donaties. Met deze opbrengsten verzamelen we financiële middelen om nog meer gezinnen fijne feestdagen te bezorgen.

Door de aankoop van onze prachtige ongelezen boeken, draagt u niet alleen bij aan de vreugde van elk gezin tijdens de feestdagen, maar ook aan de educatie van kinderen.

Aangezien de boeken gedoneerd zijn, dienen we rekening te houden met auteursrechten. Daarom informeren we u graag over de 2 verschillende mogelijkheden:

Het is mogelijk om een factuur te krijgen bij de aankoop van de boeken

Boeken met auteursrecht

We hebben een reeks boeken met auteursrecht. Deze mogen we als stichting verder doorverkopen. 
Ze zijn €5 euro per stuk, exclusief verzendkosten.

Boeken zonder auteursrecht

Naast de boeken met auteursrecht, hebben we ook een reeks boeken zonder auteursrecht. Deze boeken mogen we alleen als tegenprestatie schenken aan jou of je organisatie.
We schenken deze boeken aan een donatie van minimaal €5 euro per boek, exclusief verzendkosten.
 

Ik wil graag meer informatie ontvangen of een aanvraag doen!

 Wilt u graag uw steentje bijdragen in het bezorgen van zorgeloze feestdagen voor gezinnen in armoede? Wilt u graag een lijst ontvangen van de verschillende titels? Of wilt u graag contact met een van onze oprichters? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

Stichting Geef om Elkaar Nederland

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.